15-20
Laktosefri
Glutenfri
Sesambakt laksefilet med wokket kålblanding, svart ris, sweet chilisaus og lime
Ingredienser
4 personer
Allergener
fisk, sesamfrø
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper, olje
Svart ris | |||
---|---|---|---|
![]() | svart ris | 250 g |
Sesambakt laksefilet | |||
---|---|---|---|
![]() | laksefilet (fisk) | 540 g | |
![]() | sesamfrø (sesamfrø) | 2 pakker |
Wokket kålblanding | |||
---|---|---|---|
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | gulrøtter | 2 stk | |
![]() | delt kinakål | 400 g |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | lime | 1 stk | |
![]() | sweet chili-saus | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 633 kCal
- Fett
- 28 g
- Karbohydrater
- 59 g
- Protein
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Du kan også riste sesamfrøene i en tørr stekepanne, og drysse dem over retten ved servering.