Minestronesuppe med rosmarin, hvite bønner og spinat, servert med rustikke multibrød
25-35
Vegetar

Minestronesuppe med rosmarin, hvite bønner og spinat, servert med rustikke multibrød

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Minestronesuppe

sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
stangselleri
Stangselleri (Selleri)
1 stilk
rosmarin
Rosmarin
¼ bunt
hvite bønner
Hvite bønner
1 pakke
spinat
Spinat
100 g
hakkede tomater
Hakkede tomater
1 boks
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
2 pakke
pasta
Pasta (Hvete)
50 g
Vann
8 dl

Rustikke multibrød

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk

Topping

revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 533 kcal
  • Fett 10 g
  • Karbohydrater 83 g
  • Protein 28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne suppen med litt pesto for ekstra god smak.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader.
  2. Minestronesuppe: Skrell og finhakk sjalottløken og hvitløken. Skrell og kutt gulrøttene i terninger. Skyll og kutt sellerien i tynne skiver. Skyll og grovhakk rosmarinen. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Ha spinaten i et dørslag, og skyll den i kaldt vann. 
  3. Minestronesuppe, fortsettelse: Varm opp en tykkbunnet kjele til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken, hvitløken, gulrøttene og sellerien i 3–4 minutter, eller til løken er blank. Tilsett de hakkede tomatene, omtrent 8 dl vann, grønnsaksbuljongen og rosmarinen. Kok opp, og la minestronesuppen småkoke i 10–12 minutter, eller til grønnsakene er møre. Ha i pastaen, og kok suppen i 8–10 minutter, til pastaen er gjennomkokt, men har litt tyggemotstand. Spe på med mer vann for å justere tykkelsen på suppen. Vend inn spinaten og bønnene når det gjenstår 2–3 minutter av suppens koketid. Smak til med litt salt og pepper før servering. 
  4. Rustikke multibrød: Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
  5. Topping: Topp suppen med den revne osten ved servering.
  6. Restetips: Hvis du får supperester, frys dem ned og spis dem til middag en dag du har lite tid.