Sitron- og honningbakt laksefilet med ovnsbakte beter og potetbåter, toppet med pepperrotrømme
30-40
Glutenfri

Sitron- og honningbakt laksefilet med ovnsbakte beter og potetbåter, toppet med pepperrotrømme

Sitron og laks er en klassisk kombinasjon. Med sødme fra honningen og sting fra pepperroten blir dette fortreffelig. Betene er prikken over i'en.
Ingredienser

Allergener

fisk, melk, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Ovnsbakte beter og potetbåter
poteter
poteter
700 g
gulbete
gulbete
2 stk
rødbete
rødbete
1 stk
Sitron- og honningbakt laksefilet
sitron
sitron
½ stk
honning
honning
1 pakke
laksefilet
laksefilet (fisk)
540 g
smør
smør (melk)
3 ss
Basisvare
Pepperrotrømme
pepperrot
pepperrot
1 bit
økologisk Røros-rømme
økologisk Røros-rømme (melk)
1 pakke
kryddermiks med sennep og dill
kryddermiks med sennep og dill (sennep)
1 pakke
sitron
sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
638 kCal
Fett 
36 g
Karbohydrater 
44 g
Protein 
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Det kan være lurt å bruke engangshansker eller rene oppvaskhansker når du kutter rødbeten, da den farger av.