30-40
Glutenfri
Sitron- og honningbakt laksefilet med ovnsbakte beter og potetbåter, toppet med pepperrotrømme
Sitron og laks er en klassisk kombinasjon. Med sødme fra honningen og sting fra pepperroten blir dette fortreffelig. Betene er prikken over i'en.
Ingredienser
4 personer
Allergener
fisk, melk, sennep
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Ovnsbakte beter og potetbåter | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | gulbete | 2 stk | |
![]() | rødbete | 1 stk |
Sitron- og honningbakt laksefilet | |||
---|---|---|---|
![]() | sitron | ½ stk | |
![]() | honning | 1 pakke | |
![]() | laksefilet (fisk) | 540 g | |
smør (melk) | 3 ss |
Pepperrotrømme | |||
---|---|---|---|
![]() | pepperrot | 1 bit | |
![]() | økologisk Røros-rømme (melk) | 1 pakke | |
![]() | kryddermiks med sennep og dill (sennep) | 1 pakke | |
![]() | sitron | ½ stk |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 638 kCal
- Fett
- 36 g
- Karbohydrater
- 44 g
- Protein
- 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Det kan være lurt å bruke engangshansker eller rene oppvaskhansker når du kutter rødbeten, da den farger av.