Blandet salat med sprøstekt bacon, bløtkokte egg, brødkrutonger og Grana Padano
15-20
Laktosefri

Blandet salat med sprøstekt bacon, bløtkokte egg, brødkrutonger og Grana Padano

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • olje

Bløtkokte egg

egg
Egg (Egg)
4 stk

Blandet salat

tomat
Tomat
1 stk
hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
rødløk
Rødløk
½ stk
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
cæsardressing
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
½–1 pakke

Sprøstekt bacon og krutonger

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
baconterninger
Baconterninger
150 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 633 kcal
  • Fett 33 g
  • Karbohydrater 44 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

I stedet for å lage krutonger av multibrødene, kan du varme dem i ovnen på 220 grader i 3–4 minutter.

  1. Bløtkokte egg: Kok eggene i 7–8 minutter. Avkjøl de ferdigkokte eggene i kaldt vann.
  2. Blandet salat: Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og kutt hjertesalaten i grove biter, og skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Bland sammen grønnsakene i en stor serveringsskål.
  3. Sprøstekt bacon og krutonger: Kutt multibrødene i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent. Legg baconet over på en tallerken, og stek brødterningene i baconfettet i 2–3 minutter, eller til de har fått litt farge (se tips).
  4. Blandet salat, fortsettelseFinriv Grana Padano-osten på et rivjern. Skrell og del eggene i båter. Bland halvparten av cæsardressingen inn i grønnsakene fra punkt 2, og topp salaten med eggebåtene, baconet og Grana Padano-osten. Server krutongene og resten av cæsardressingen ved siden av.
  5. God middag!