Sprø tempurasei med agurk- og edamamesalat, jasminris og soya- og ingefærsaus
15-20

Sprø tempurasei med agurk- og edamamesalat, jasminris og soya- og ingefærsaus

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • sukker
  • bakepapir (kan sløyfes)

Sprø tempurasei

tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Agurk- og edamamesalat

agurk
Agurk
1 stk
ingefær
Ingefær
½ bit
lime
Lime
½ stk
edamamebønner
Edamamebønner (Soya)
1 pakke
Sukker
½ ts

Sesamfrø

sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke

Til servering

soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
lime
Lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 785 kcal
  • Fett 28 g
  • Karbohydrater 93 g
  • Protein 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Sprø tempurasei: Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til den er gyllen og sprø.
  3. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  4. Agurk- og edamamesalat: Skyll og kutt agurken i tynne skiver på langs med en skarp ostehøvel eller mandolin, slik at du får lange bånd. Skrell og finriv ingefæren på et rivjern. Ha ingefæren, ½ ts sukker og saften fra den halve limen i en serveringsskål. Vend inn agurken og edamamebønnene.
  5. Sesamfrø: Rist sesamfrøene i en tørr stekepanne på middels høy varme i 1–2 minutter, til de er gylne.
  6. Servering: Skjær fisken i grove biter. Legg risen i bunnen av en serveringsskål, og topp med fisken, agurk- og edamamesalaten, sesamfrøene, soya- og ingefærsausen og chilimajonesen. Kutt resten av limen i båter, og server limebåtene til retten.