Thaisuppe med lyr, gulrot og pak choy, servert med nystekt brød
15-20

Thaisuppe med lyr, gulrot og pak choy, servert med nystekt brød

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • salt

Thaisuppe

thaisuppe
Thaisuppe (Selleri, Melk, Laktose)
700 g
pak choy
Pak choy
1 stk
gulrot
Gulrot
1 stk
lyrfilet
Lyrfilet (Fisk)
165 g
spinat
Spinat
50 g

Rustikke multibrød

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 554 kcal
  • Fett 24 g
  • Karbohydrater 57 g
  • Protein 27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Thaisuppe: Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring.
  3. Thaisuppe, fortsettelse: Skyll pak choyen, og skrell gulroten. Kutt grønnsakene i strimler. Skjær fisken i terninger, og krydre den med litt salt. Ha fisken og grønnsakene i suppen, og la det hele småkoke i 3–4 minutter. Skyll og grovhakk spinaten. Ha spinaten i suppen mot slutten av koketiden.
  4. Rustikke multibrød: Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
  5. God middag!