Pannekaker med rødkål, hvite bønner og Selbu Blå, servert med fersk fiken og urtedressing
20-30
Vegetar

Pannekaker med rødkål, hvite bønner og Selbu Blå, servert med fersk fiken og urtedressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • hasselnøtter,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Pannekaker

pannekaker
Pannekaker (Soya, Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke

Rødkål og hvite bønner

rødkål
Rødkål
300 g
hvite bønner
Hvite bønner
1 pakke
honning
Honning
1 pakke
sitron
Sitron
1 stk

Tilbehør

fiken
Fiken
1 stk
hasselnøtter
Hasselnøtter (Hasselnøtter)
1 pakke
Selbu Blå
Selbu Blå (Melk, Laktose)
½ stk
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
1 pakke
ruccola
Ruccola
50 g
lett urtedressing
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1221 kcal
  • Fett 66 g
  • Karbohydrater 113 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fyll pannekakene med rødkål, bønner og ost. Rull pannekakene sammen, og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Riv over parmesan om du har, og gratiner pannekakene i ovnen ved 220 grader varmluft i 10 minutter.

  1. Varm opp stekeovnen til 250 grader varmluft.  
  2. Pannekaker: Pakk pannekakene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 15 minutter.  
  3. Rødkål og hvite bønner: Kutt rødkålen i tynne strimler. Skyll bønnene i kaldt vann. Del sitronen i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kålen og bønnene i omtrent 3 minutter. Tilsett honningen og saften fra sitronen, og krydre med litt salt og pepper. Stek det hele videre i 2 minutter.    
  4. Tilbehør: Kutt fikenen i tynne båter. Grovhakk hasselnøttene. Smuldre opp Selbu Blå-osten i mindre stykker. Bland fikenen, balsamicovinaigretten og ruccolaen i en serveringsskål. Ha urtedressingen over i en liten serveringsskål.
  5. Servering: Fyll pannekakene med rødkålen, bønnene og blåmuggosten. Server ruccolaen, fikenen, hasselnøttene og urtedressingen til retten.  
  6. Nyt måltidet!