15-20
Glutenfri
Medisterkaker med balsamicostekt rosenkål, grønnkål og tranebær, ovnsbakte poteter og fløtesaus
Ingredienser
4 personer
Allergener
sulfitt, melk
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Ovnsbakte poteter og medisterkaker | |||
---|---|---|---|
![]() | kokte timian- og hvitløkspoteter (sulfitt) | 700 g | |
![]() | medisterkaker (melk) | 650 g |
Balsamicostekte grønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | rosenkål | 400 g | |
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | strimlet grønnkål | 100 g | |
![]() | tranebær | 1 pakke | |
![]() | balsamicovinaigrette | 1 pakke | |
smør (melk) | 1 ss |
Fløtesaus | |||
---|---|---|---|
![]() | fløtesaus (melk) | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 886 kCal
- Fett
- 60 g
- Karbohydrater
- 58 g
- Protein
- 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Stek gjerne medisterkakene i en stekepanne med litt olje. Stek da medisterkakene i 2–3 minutter på hver side, på middels høy varme. Da får de en fin stekeskorpe.