Tortelloni med ricotta og spinat i kremet saus med squash, tomat og bacon
15-20

Tortelloni med ricotta og spinat i kremet saus med squash, tomat og bacon

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • pastavann
  • salt
  • pepper
  • olje

Kremet saus

rødløk
Rødløk
½–1 stk
squash
Squash
½–1 stk
tomat
Tomat
1 stk
bacon
Bacon
150 g
matfløte
Matfløte (Melk, Laktose)
2 dl
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Pastavann
½ dl

Tortelloni

tortelloni med ricotta og spinat
Tortelloni med ricotta og spinat (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke

Tilbehør

Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 717 kcal
  • Fett 41 g
  • Karbohydrater 52 g
  • Protein 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Kremet saus: Skrell og kutt rødløken i to på langs, og så i tynne skiver. Skyll og kutt squashen og tomaten i terninger.
  2. Kremet saus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet, squashen og rødløken i 5–6 minutter, til baconet er sprøtt. Ha i matfløten, grønnsaksbuljongen og tomatterningene, og la det småkoke i 1–2 minutter. Smak til med salt og pepper.
  3. Tortelloni: Tilbered tortellonien som anvist på pakken. Spar på omtrent ½ dl av pastavannet før du siler av pastaen.
  4. Tortelloni i kremet saus: Spe på den kremede sausen med pastavannet, litt etter litt, til sausen har ønsket tykkelse. Vend inn tortellonien før servering.
  5. Servering: Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.