15-20
Vegetar
Pizza bolognese med linser og Grande Premium-ost, servert med ruccola- og tomatsalat
Bolognese er en tomatisert kjøttsaus som vanligvis serveres til pasta. Her er sausen brukt som pizzafyll, og kjøttdeigen er byttet ut med linser.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- rug,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
Pizza bolognese med linser
Rødløk
1 stk
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Bolognese med linser (Selleri)
½–1 pakke
Revet ost (Melk)
½–1 pakke
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Ruccola- og tomatsalat
Cherrytomater
250 g
Ruccola
50 g
Tilbehør
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
½ pakke
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 869 kcal
- Fett 33 g
- Karbohydrater 103 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. Da får alle pizzaene både over- og undervarme, og du får et jevnere resultat.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft, eller så varmt som ovnen din går.
- Pizza bolognese med linser: Skrell og kutt rødløken i skiver.
- Pizza bolognese med linser, fortsettelse: Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel linsebolognesen utover pizzabunnene. Strø over begge typene med revet ost, og topp med rødløken. Stek pizzaene midt i ovnen i 6–8 minutter (se tips).
- Ruccola- og tomatsalat: Skyll og kutt cherrytomatene i to. Skyll ruccolaen. Ha tomatene og ruccolaen i en serveringsskål. Vend inn litt olivenolje, og smak til med salt og pepper.
- Tilbehør: Server hvitløksdressingen og chiliflakene til retten.
- Vel bekomme!