Kyllingsalat med fullkornspenne
bacon, cherrytomater og steinsoppestoNy oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Pasta
200 g
Steinsoppesto
1 glass
Baconterninger
150 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Rødløk
½ stk
Cherrytomater
250 g
Ruccola
50 g
Tobladssalat
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 830 kcal
- Fett:
- 30 g
- Karbohydrater:
- 75 g
- Protein:
- 66 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ta vare på litt av kokevannet til pastaen før du heller av vannet. Bland litt av kokevannet med pastaen og pestoen hvis du ønsker å justere konsistensen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og skyll den i kaldt vann. Ha pastaen tilbake i kjelen, og vend inn halvparten av steinsoppestoen. Smak til med mer hvis du vil.
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken. Stek kyllingen i baconfettet i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll cherrytomatene, ruccolaen og salaten. Kutt tomatene i to. Bland sammen rødløken, cherrytomatene, ruccolaen og salaten i en salatbolle.
Ha pastaen, kyllingen og baconterningene i salaten, og bland det godt sammen. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!