Kyllingsalat med fullkornspenne, bacon, cherrytomater og steinsoppesto

Kyllingsalat med fullkornspenne

bacon, cherrytomater og steinsoppesto
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Pasta
200 g
(Hvete)
Steinsoppesto
1 glass
(Melk, Laktose)
Baconterninger
150 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Rødløk
½ stk
Cherrytomater
250 g
Ruccola
50 g
Tobladssalat
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
830 kcal
Fett:
30 g
Karbohydrater:
75 g
Protein:
66 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ta vare på litt av kokevannet til pastaen før du heller av vannet. Bland litt av kokevannet med pastaen og pestoen hvis du ønsker å justere konsistensen.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og skyll den i kaldt vann. Ha pastaen tilbake i kjelen, og vend inn halvparten av steinsoppestoen. Smak til med mer hvis du vil.
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken. Stek kyllingen i baconfettet i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. 
 Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll cherrytomatene, ruccolaen og salaten. Kutt tomatene i to. Bland sammen rødløken, cherrytomatene, ruccolaen og salaten i en salatbolle.  
Ha pastaen, kyllingen og baconterningene i salaten, og bland det godt sammen. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!