Stekt laksefilet med kremet sitronlinguine og lun rosenkålsalat med tranebær og sprø kjernerSmak av jul
20-30

Stekt laksefilet med kremet sitronlinguine og lun rosenkålsalat med tranebær og sprø kjerner

Ingredienser

Allergener

hvete, melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

pastavann, olje, salt, pepper

Lun rosenkålsalat med tranebær
rødløk
rødløk
1 stk
rosenkål
rosenkål
400 g
kjerneblanding
kjerneblanding
1 pakke
tranebær
tranebær
1 pakke
Kremet sitronlinguine
pasta
pasta (hvete)
380 g
sitron
sitron
1 stk
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
2 pakker
lett crème fraîche
lett crème fraîche (melk)
150 g
pastavann
pastavann
1 dl
Basisvare
Stekt laksefilet
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
915 kCal
Fett 
41 g
Karbohydrater 
84 g
Protein 
52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Press litt sitronsaft over de ferdigstekte grønnsakene.