Vossakorv med mandelpotetmos, rosmarinbakte rotgrønnsaker og balsamicosyltet sjalottløkSmak av jul
20-30
Glutenfri

Vossakorv med mandelpotetmos, rosmarinbakte rotgrønnsaker og balsamicosyltet sjalottløk

Ingredienser

Allergener

selleri, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, sukker, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Rosmarinbakte rotgrønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
400 g
sellerirot
sellerirot (selleri)
300 g
rosmarin
rosmarin
1 bunt
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
Mandelpotetmos
mandelpoteter
mandelpoteter
800 g
lettmelk
lettmelk (melk)
2–2½ dl
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Vossakorv
vossakorv
vossakorv (melk)
700 g
Balsamicosyltet sjalottløk
sjalottløk
sjalottløk
2 stk
balsamicovinaigrette
balsamicovinaigrette
2 pakker
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
907 kCal
Fett 
64 g
Karbohydrater 
58 g
Protein 
25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Om du ønsker å forenkle oppskriften kan du dele potetene i jevnstore biter, og steke dem i ovnen med rotgrønnsakene.