Sennepsglaserte medisterkaker med kokte poteter, pære- og sellerirotslaw og rødvinssausSmak av jul
20-30
Glutenfri

Sennepsglaserte medisterkaker med kokte poteter, pære- og sellerirotslaw og rødvinssaus

Ingredienser

Allergener

selleri, melk, sulfitt, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, salt, pepper, olje

Kokte poteter
poteter
poteter
700 g
Pære- og sellerirotslaw
pære
pære
1 stk
sellerirot
sellerirot (selleri)
300 g
pepperrot
pepperrot
1 bit
bladpersille
bladpersille
1 bunt
yoghurt naturell
yoghurt naturell (melk)
150 g
aioli
aioli (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
tranebær
tranebær
1 pakke
Sennepsglaserte medisterkaker
medisterkaker
medisterkaker (melk)
650 g
honning
honning
1 pakke
grov sennep
grov sennep (sulfitt, sennep)
1 glass
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Rødvinssaus
rødvinssaus
rødvinssaus (melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
927 kCal
Fett 
65 g
Karbohydrater 
61 g
Protein 
25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Smak gjerne til rødvinssausen med litt honning. Du kan også ha tranebærene i sausen.