Pannestekt kyllingbryst med persillebakte grønnsaker, servert med rødvinssaus
20-30
Laktosefri
Glutenfri

Pannestekt kyllingbryst med persillebakte grønnsaker, servert med rødvinssaus

Ingredienser

Allergener

selleri, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Persillebakte grønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
400 g
sellerirot
sellerirot (selleri)
300 g
poteter
poteter
700 g
bladpersille
bladpersille
1 bunt
Pannestekt kyllingbryst
hvitløksfedd
hvitløksfedd
2 stk
kyllingbryst med skinn
kyllingbryst med skinn
600 g
Rødvinssaus
rødvinssaus
rødvinssaus (melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
440 kCal
Fett 
15 g
Karbohydrater 
40 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bruke et steketermometer, og ta kyllingen ut av ovnen litt før temperaturen viser 68 grader. La den hvile på benken i omtrent 5 minutter til termometeret viser 68 grader, da er den gjennomstekt.