Ovnsbakt lyr med kokte poteter, ertepuré og ovnsbakte gulrøtter, servert med soyasmør
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Ovnsbakt lyr med kokte poteter, ertepuré og ovnsbakte gulrøtter, servert med soyasmør

Ingredienser

Allergener

fisk, melk, soya

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, melk, soyasaus, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Ovnsbakte gulrøtter
gulrøtter
gulrøtter
400 g
Kokte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Ovnsbakt lyr
lyrfilet
lyrfilet (fisk)
650 g
Ertepuré
grønne erter
grønne erter
250 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
melk
melk (melk)
1 dl
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
402 kCal
Fett 
13 g
Karbohydrater 
39 g
Protein 
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Stek potetene i ovnen med gulrøttene for å spare tid og oppvask.