Meksikansk sprøbakt laksefilet med avokadokrem, ovnsbakte grønnsaker, rømme og tomatsalsa
30-45
Glutenfri

Meksikansk sprøbakt laksefilet med avokadokrem, ovnsbakte grønnsaker, rømme og tomatsalsa

Ingredienser

Allergener

melk, sulfitt, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Ovnsbakte grønnsaker
poteter
poteter
700 g
rød paprika
rød paprika
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
persille
persille
1 pakke
Meksikansk sprøbakt laksefilet
meksikansk grillkrydder
meksikansk grillkrydder (sulfitt)
1 pakke
chipotlemiks
chipotlemiks
½ pakker
panering
panering
35 g
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
Avokadokrem, rømme og tomatsalsa
avokado
avokado
1 stk
lettrømme
lettrømme (melk)
150 g
lime
lime
1 stk
tomatsalsa
tomatsalsa
100 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
759 kCal
Fett 
43 g
Karbohydrater 
55 g
Protein 
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Stek laksen i stekepannen med det meksikanske grillkydderet og chipotlemiksen. Dryss pankoen over potetene i ovnen for ekstra krønsj.