Pizza Diavola med mozzarella, pepperoni, rødløk og chili, servert med ruccola
15-20

Pizza Diavola med mozzarella, pepperoni, rødløk og chili, servert med ruccola

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • salt
  • pepper

Pizza Diavola

rødløk
Rødløk
1 stk
rød chili
Rød chili
1 stk
fersk mozzarella
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
pizzasaus
Pizzasaus
1 pakke
revet ost
Revet ost (Melk)
100 g
pepperoni
Pepperoni
200 g

Servering

ruccola
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1235 kcal
  • Fett 64 g
  • Karbohydrater 98 g
  • Protein 66 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Strø gjerne litt jalapeños over pizzaen for ekstra futt.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
  2. Pizza Diavola: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Kutt chilien i tynne skiver. Hell laken av den ferske mozzarellaen, og kutt den i terninger. 
  3. Pizza Diavola, fortsettelse: Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel pizzasausen på pizzabunnene, strø over mozzareallen og den revne osten, og topp med pepperonien. Ha rødløks- og chiliskivene over til slutt. Stek pizzaene i ovnen i 10–12 minutter. 
  4. Servering: Topp pizzaene med ruccolaen, og drypp over litt olivenolje. Krydre med litt salt og pepper.