Pizza Parma toppet med ristede pinjekjerner, ruccola og Grana Padano, servert med tomatsalat
15-20

Pizza Parma toppet med ristede pinjekjerner, ruccola og Grana Padano, servert med tomatsalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje

Pizza Parma

pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
pizzasaus
Pizzasaus
1 pakke
fersk mozzarella
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke

Topping

pinjekjerner
Pinjekjerner
1 pakke
parmaskinke
Parmaskinke
1 pakke
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
ruccola
Ruccola
25 g

Tomatsalat

cherrytomater
Cherrytomater
250 g
ruccola
Ruccola
25 g
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 975 kcal
  • Fett 48 g
  • Karbohydrater 95 g
  • Protein 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne pizzaen med en god balsamicoeddik ved servering.

  1. Varm opp stekeovnen til 250 grader varmluft.
  2. Pizza Parma: Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel pizzasausen utover bunnene. Riv mozzarellaen fra hverandre med hendene, og topp pizzaene med den. Stek pizzaene i ovnen i omtrent 8 minutter, eller til mozzarellaen er gyllen.
  3. Topping: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og rist pinjekjernene i 1–2 minutter.
  4. Tomatsalat: Skyll og kutt cherrytomatene i to. Ha dem i en skål sammen med halvparten av ruccolaen. Vend inn balsamicovinaigretten.
  5. Topping, fortsettelse: Fordel parmaskinken over de ferdigstekte pizzaene. Bruk en ostehøvel til å høvle Grana Padano-osten over pizzaene, og topp med pinjekjernene, resten av ruccolaen og litt god olivenolje.