Konfiterte kyllinglår med ovnsbakt paprika, pepperonirisotto med spinat og fennikelsalat med appelsin
30-45
Glutenfri

Konfiterte kyllinglår med ovnsbakt paprika, pepperonirisotto med spinat og fennikelsalat med appelsin

Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, hvitvinseddik, smør, olivenolje, olje, salt, pepper, sukker

Konfiterte kyllinglår med ovnsbakt paprika
rød paprika
rød paprika
1 stk
konfiterte kyllinglår med hvitløk og timian
konfiterte kyllinglår med hvitløk og timian
1320 g
vann
vann
1 dl
Basisvare
Pepperonirisotto med spinat
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
pepperonipølse
pepperonipølse
100 g
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
risottoris
risottoris
300 g
spinat
spinat
50 g
revet Grande Premium
revet Grande Premium (melk)
1 pakke
vann
vann
9–10 dl
Basisvare
hvitvinseddik
hvitvinseddik
1 ss
Basisvare
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Fennikelsalat med appelsin
fennikel
fennikel
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
appelsin
appelsin
1 stk
olivenolje
olivenolje
1 ss
Basisvare
hvitvinseddik
hvitvinseddik
1 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
1092 kCal
Fett 
64 g
Karbohydrater 
69 g
Protein 
59 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Kutt paprikaen, fennikelen og løken i jevnstore biter, og stek dem i ovnen sammen med kyllingen.