Medisterkaker med balsamicostekt rosenkål, grønnkål og tranebær, ovnsbakte poteter og fløtesausSmak av jul
15-20
Glutenfri

Medisterkaker med balsamicostekt rosenkål, grønnkål og tranebær, ovnsbakte poteter og fløtesaus

Ingredienser

Allergener

sulfitt, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Ovnsbakte poteter og medisterkaker
kokte timian- og hvitløkspoteter
kokte timian- og hvitløkspoteter (sulfitt)
650 g
medisterkaker
medisterkaker (melk)
650 g
Balsamicostekte grønnsaker
rosenkål
rosenkål
400 g
rødløk
rødløk
1 stk
strimlet grønnkål
strimlet grønnkål
100 g
tranebær
tranebær
1 pakke
balsamicovinaigrette
balsamicovinaigrette
1 pakke
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Fløtesaus
fløtesaus
fløtesaus (melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
874 kCal
Fett 
60 g
Karbohydrater 
56 g
Protein 
28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Stek gjerne medisterkakene i en stekepanne med litt olje. Stek da medisterkakene i 2–3 minutter på hver side, på middels høy varme. Da får de en fin stekeskorpe.