Svinekam med surkål og ovnsbakte grønnsaker, servert med steinsoppsaus og rørte tyttebær
15-20
Glutenfri

Svinekam med surkål og ovnsbakte grønnsaker, servert med steinsoppsaus og rørte tyttebær

Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper, smør, bakepapir (kan sløyfes)

Ovnsbakte grønnsaker
rosenkål
rosenkål
400 g
grønt eple
grønt eple
1 stk
poteter
poteter
700 g
Surkål og steinsoppsaus
surkål
surkål
1 pakke
steinsoppsaus
steinsoppsaus (melk)
1 pakke
Svinekam
mager svinekam i skiver
mager svinekam i skiver
600 g
Tilbehør
rørte tyttebær
rørte tyttebær
2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
694 kCal
Fett 
31 g
Karbohydrater 
60 g
Protein 
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Vend 1 ss smør inn i de ovnsbakte grønnsakene for ekstra god smak. Tilsett da smøret med rosenkålen og eplet.