Taco med pulled teriyaki pork, maistortillaer og syrlig coleslaw, servert med chilimajones
15-20
Laktosefri

Taco med pulled teriyaki pork, maistortillaer og syrlig coleslaw, servert med chilimajones

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • sukker
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Pulled teriyaki pork og maistortillaer

pulled jalapeño pork
Pulled jalapeño pork
300 g
maistortillaer
Maistortillaer
1 pakke
teriyakisaus
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
½–1 pakke

Syrlig coleslaw

rødløk
Rødløk
½ stk
gulrot
Gulrot
1 stk
lime
Lime
½–1 stk
finsnittet rødkål
Finsnittet rødkål
100 g
grønnkål
Grønnkål
50 g
Sukker
½ ts

Tilbehør

chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 674 kcal
  • Fett 30 g
  • Karbohydrater 67 g
  • Protein 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne tacoene med litt koriander.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 g varmluft.
  2. Pulled teriyaki porkHa kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 10 minutter. 
  3. Syrlig coleslaw: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Del limen i to, press saften fra den i en serveringsskål, og ha i ½ ts sukker. Vend inn løken, gulroten, rødkålen og grønnkålen, og la det hele trekke i dressingen til resten av retten er ferdig.
  4. Pulled teriyaki pork og maistortillaer: Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie. Ta kjøttet ut av ovnen når det har gått 10 minutter, riv det fra hverandre med to gafler, og vend inn teriyakisausen. Ha kjøttet tilbake i ovnen, uten aluminiumsfolien, og stek det videre i omtrent 5 minutter sammen med maistortillaene. 
  5. Tilbehør: Server chilimajonesen til retten.
  6. Vel bekomme!