Pepperoni-paella med spinat, fiskekaker, paprika og sitron
20-30
Glutenfri

Pepperoni-paella med spinat, fiskekaker, paprika og sitron

Ingredienser

Allergener

fisk, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, olje, salt, pepper

Pepperonipaella med spinat
gul løk
gul løk
1 stk
spinat
spinat
100 g
pepperoni
pepperoni
100 g
tomatpuré
tomatpuré
1 pakke
risottoris
risottoris
300 g
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
sitron
sitron
½ stk
vann
vann
8 dl
Basisvare
Fiskekaker, paprika og sitron
rød paprika
rød paprika
1 stk
fiskekaker
fiskekaker (fisk, melk)
720 g
sitron
sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
676 kCal
Fett 
23 g
Karbohydrater 
80 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: For en enklere fremgangsmåte kan du også steke fiskekakene, paprikaen og sitronen i ovnen på 220 grader i 12–15 minutter.