20-30
Glutenfri
Pepperoni-paella med spinat, fiskekaker, paprika og sitron
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
Pepperonipaella med spinat
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Pepperoni
50 g
Tomatpuré
½ pakke
Risottoris
150 g
Grønnsaksbuljong
½ pakke
Sitron
½ stk
Vann
4 dl
Fiskekaker, paprika og sitron
Rød paprika
1 stk
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
480 g
Sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 785 kcal
- Fett 27 g
- Karbohydrater 90 g
- Protein 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For en enklere fremgangsmåte kan du også steke fiskekakene, paprikaen og sitronen i ovnen på 220 grader i 12–15 minutter.
- Pepperoni-paella med spinat: Skrell og kutt løken i terninger. Skyll og tørk spinaten. Kutt pepperonien i strimler. Varm opp en kjele til høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, chorizoen og tomatpureén i omtrent 2 minutter, og tilsett risen, buljongen og 4 dl vann. Rør det hele godt sammen og kok det under lokk i omtrent 15 minutter, eller til risen er ferdig.
- Fiskekaker, paprika og sitron: Skyll og rens paprikaen, og del den i brede strimler. Pensle paprikaen og fiskekakene med litt olje. Varm opp en grillpanne (se tips) eller stekepanne til høy varme, og grill fiskekakene og paprikaen i omtrent 3 minutter på hver side, til de er gjennomvarme og har fått litt farge. Kutt sitronen i båter.
- Pepperoni-paella med spinat, fortsettelse: Ha litt mer vann i risen hvis det trengs. Smak til med salt, pepper og saften fra omtrent halve sitronen. Vend inn spinaten omtrent 2 minutter før servering.
- Servering: Server paellaen med fiskekakene og sitronbåtene.