Crispy kyllinglårbiff med jasminris, rødkålsalat med chilidressing og kinesisk dippsaus
15-20
Laktosefri

Crispy kyllinglårbiff med jasminris, rødkålsalat med chilidressing og kinesisk dippsaus

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • smør
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Crispy kyllinglårbiff

crispy kyllinglårkjøtt
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
Smør (Melk)
1–2 ss

Rødkålsalat med chilidressing

rødkål
Rødkål
150 g
lime
Lime
½ stk
hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke

Tilbehør

koriander
Koriander
½–1 bunt
lime
Lime
½ stk
kinesisk wok- og dippsaus
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 776 kcal
  • Fett 38 g
  • Karbohydrater 78 g
  • Protein 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne inn grovhakket frisk koriander i risen for ekstra smak.

  1. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
  2. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Crispy kyllinglårbiff: Fordel kyllingen utover et stekebrett med bakepapir, og stek kyllingen midt i ovnen i omtrent 15 minutter. Skrell og finhakk ønsket mengde av hvitløken. Ha hvitløken og 1–2 ss smør i en stekepanne eller wokpanne, og varm raskt opp. Hell hvitløkssmøret over kyllingen, og stek kyllingen ferdig i ovnen, til den er gjennomvarm og sprø.  
  4. Rødkålsalat med chilidressing: Kutt ønsket mengde av rødkålen i tynne strimler. Varm opp stekepannen fra punkt 3 til høy varme, og ha i litt olje. Wokk rødkålen i omtrent 2 minutter. Krydre med salt, og klem over saften fra halve limen. Kutt resten av limen i båter.    
  5. Rødkålsalat med chilidressing, fortsettelse: Skyll hjertesalaten, og kutt den i strimler. Ha chilimajonesen i en serveringsskål, og vend inn hjertesalaten og rødkålen.    
  6. Tilbehør: Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Server limebåtene og den kinesiske dippsausen til retten, og dryss over den grovhakkede korianderen.