15-20
Laktosefri
Crispy kyllinglårbiff med jasminris, rødkålsalat med chilidressing og kinesisk dippsaus
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- smør
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Jasminris
Jasminris
125 g
Crispy kyllinglårbiff
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Hvitløksfedd
1 stk
Smør (Melk)
1–2 ss
Rødkålsalat med chilidressing
Rødkål
150 g
Lime
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Tilbehør
Koriander
½–1 bunt
Lime
½ stk
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 776 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 78 g
- Protein 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne inn grovhakket frisk koriander i risen for ekstra smak.
- Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Crispy kyllinglårbiff: Fordel kyllingen utover et stekebrett med bakepapir, og stek kyllingen midt i ovnen i omtrent 15 minutter. Skrell og finhakk ønsket mengde av hvitløken. Ha hvitløken og 1–2 ss smør i en stekepanne eller wokpanne, og varm raskt opp. Hell hvitløkssmøret over kyllingen, og stek kyllingen ferdig i ovnen, til den er gjennomvarm og sprø.
- Rødkålsalat med chilidressing: Kutt ønsket mengde av rødkålen i tynne strimler. Varm opp stekepannen fra punkt 3 til høy varme, og ha i litt olje. Wokk rødkålen i omtrent 2 minutter. Krydre med salt, og klem over saften fra halve limen. Kutt resten av limen i båter.
- Rødkålsalat med chilidressing, fortsettelse: Skyll hjertesalaten, og kutt den i strimler. Ha chilimajonesen i en serveringsskål, og vend inn hjertesalaten og rødkålen.
- Tilbehør: Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Server limebåtene og den kinesiske dippsausen til retten, og dryss over den grovhakkede korianderen.