Bun cha med soyaglaserte kjøttboller, risnudler, friske grønnsaker og sesam- og chilidressing
30-45
Laktosefri

Bun cha med soyaglaserte kjøttboller, risnudler, friske grønnsaker og sesam- og chilidressing

Bun cha er en tradisjonell vietnamesisk nudelsalat med saftige svinekjøttboller. Her får du den med syltet rødløk og en sursøt chilidressing.
Ingredienser

Allergener

soya, hvete, fisk, sesamfrø, peanøtter

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik , sukker, vann, olje

Soyaglaserte kjøttboller
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
kjøttdeig av svin
kjøttdeig av svin
550 g
soya- og ingefærsaus
soya- og ingefærsaus (soya, hvete)
2 pakker
salt
salt
½ ts
Basisvare
Syltet rødløk
rødløk
rødløk
1 stk
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
2 ss
Basisvare
sukker
sukker
2 ss
Basisvare
vann
vann
3 ss
Basisvare
Grønnsaker
hjertesalat
hjertesalat
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
bønnespirer
bønnespirer
1 pakke
Risnudler
risnudler
risnudler
1 pakke
Tilbehør
lime
lime
1 stk
sesam- og chilisaus
sesam- og chilisaus (fisk, soya, sesamfrø, hvete)
1 pakke
sweet chili-saus
sweet chili-saus
1 pakke
hakkede peanøtter
hakkede peanøtter (peanøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
617 kCal
Fett 
18 g
Karbohydrater 
74 g
Protein 
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Om du ønsker mer smak på gulroten, kan du ha den i syltelaken med løken. Du kan også servere chilidressingen varm.