Stekt laksefilet med eple- og fennikelsalat, poteter med pak choy og brunet tyttebærsmør
20-30
Laktosefri
Glutenfri

Stekt laksefilet med eple- og fennikelsalat, poteter med pak choy og brunet tyttebærsmør

Ingredienser

Allergener

melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, olivenolje, eplesider- eller hvitvinseddik, salt, pepper, olje

Poteter med pak choy
poteter
poteter
700 g
pak choy
pak choy
2 stk
smør
smør (melk)
1 ts
Basisvare
Eple- og fennikelsalat
fennikel
fennikel
1 stk
grønt eple
grønt eple
1 stk
olivenolje
olivenolje
1 ss
Basisvare
eplesider- eller hvitvinseddik
eplesider- eller hvitvinseddik
1 ss
Basisvare
Stekt laksefilet
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
Brunet tyttebærsmør
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
rørte tyttebær
rørte tyttebær
120 g
smør
smør (melk)
3–4 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
652 kCal
Fett 
36 g
Karbohydrater 
46 g
Protein 
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha gjerne litt frisk grovhakket dill i fennikelsalaten eller på laksen rett før servering.