Sitruskrydret svinefilet med pasta arrabiata, cherrytomater og bladpersille
Laktosefri

Sitruskrydret svinefilet

med pasta arrabiata, cherrytomater og bladpersille
4.13 (91)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
Liste
Liste
Bilder
Fullkornspenne
200 g
(Hvete)
Chiliflak
½–1 pakke
Tomatsausbase
1 pakke
Olje
½–1 ss
Filetstykke av svin
300 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Ruccola
30 g
Cherrytomater
250 g
Bladpersille
1 bunt
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
693 kcal
Fett:
14 g
Karbohydrater:
85 g
Protein:
57 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend cherrytomatene inn med arrabiatasausen, hvis dere heller ønsker det.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Ha ½–1 ss olje og ønsket mengde av chiliflakene i en kjele, og varm opp på lav varme i omtrent 1 minutt. Tilsett tomatsausbasen, og la det hele småkoke frem til servering.   
 Skjær kjøttet i skiver. Klem skivene litt flate med undersiden av en kjele, og krydre med pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side. Krydre med sitruskrydderet, skru av varmen, og la kjøttet hvile i stekepannen frem til servering. 
 Skyll ruccolaen, cherrytomatene og persillen. Kutt tomatene i to. Riv av bladene av persillen, og grovhakk dem.
 Bland sammen pastaen og arrabiatasausen, og topp retten med tomatene, ruccolaen og persillen. Riv over litt av Grana Padano-osten på et rivjern, og ringle over litt olivenolje.     
Vel bekomme!