Laktosefri
Sitruskrydret svinefilet
med pasta arrabiata, cherrytomater og bladpersille4.13 (91)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- vann
Fullkornspenne
200 g
Chiliflak
½–1 pakke
Tomatsaus
1 pakke
Vann
1 dl
Olje
½–1 ss
Filetstykke av svin
300 g
Sitruskrydder
1 pakke
Ruccola
30 g
Cherrytomater
250 g
Bladpersille
1 bunt
Grana Padano
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 682 kcal
- Fett:
- 14 g
- Karbohydrater:
- 83 g
- Protein:
- 56 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend cherrytomatene inn med arrabiatasausen, hvis dere heller ønsker det.
 Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Ha ½–1 ss olje og ønsket mengde av chiliflakene i en kjele, og varm opp på lav varme i omtrent 1 minutt. Tilsett tomatsausen og 1 dl vann. La det hele småkoke frem til servering.   
 Skjær kjøttet i skiver. Klem skivene litt flate med undersiden av en kjele, og krydre med pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side. Krydre med sitruskrydderet, skru av varmen, og la kjøttet hvile i stekepannen frem til servering. 
 Skyll ruccolaen, cherrytomatene og persillen. Kutt tomatene i to. Riv av bladene av persillen, og grovhakk dem.
 Bland sammen pastaen og arrabiatasausen, og topp retten med tomatene, ruccolaen og persillen. Riv over litt av Grana Padano-osten på et rivjern, og ringle over litt olivenolje.     
Vel bekomme!
