30-45
Glutenfri
Konfiterte kyllinglår med ovnsbakt paprika, pepperonirisotto med spinat og fennikelsalat med appelsin
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
vann, hvitvinseddik, smør, olivenolje, olje, salt, pepper, sukker
Konfiterte kyllinglår med ovnsbakt paprika | |||
---|---|---|---|
![]() | rød paprika | 1 stk | |
![]() | konfiterte kyllinglår med hvitløk og timian | 1320 g | |
vann | 1 dl |
Pepperonirisotto med spinat | |||
---|---|---|---|
![]() | sjalottløk | 1 stk | |
![]() | pepperonipølse | 100 g | |
![]() | grønnsaksbuljong | 1 pakke | |
![]() | risottoris | 300 g | |
![]() | spinat | 50 g | |
![]() | revet Grande Premium (melk) | 1 pakke | |
vann | 9–10 dl | ||
hvitvinseddik | 1 ss | ||
smør (melk) | 1 ss |
Fennikelsalat med appelsin | |||
---|---|---|---|
![]() | fennikel | 1 stk | |
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | appelsin | 1 stk | |
olivenolje | 1 ss | ||
hvitvinseddik | 1 ss |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 1092 kCal
- Fett
- 64 g
- Karbohydrater
- 69 g
- Protein
- 59 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Kutt paprikaen, fennikelen og løken i jevnstore biter, og stek dem i ovnen sammen med kyllingen.