Indisk kikertgryte med cashewnøtter og koriander, servert med nanbrød og epleyoghurt
Vegetar

Indisk kikertgryte

med cashewnøtter og koriander, servert med nanbrød og epleyoghurt
3.74 (68)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Basmatiris
    135 g
    Indisk vegetargryte
    600 g
    (Melk, Laktose)
    Nanbrød
    ½–1 pakke
    (Hvete, Rug)
    Grønt eple
    1 stk
    Yoghurt naturell
    1 pakke
    (Melk, Laktose)
    Koriander
    1 bunt
    Cashewnøtter
    1 pakke
    (Cashewnøtter)
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    1057 kcal
    Fett:
    37 g
    Karbohydrater:
    149 g
    Protein:
    32 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    For å fremheve cashewnøttenes gode smaker kan du også riste dem i en tørr stekepanne på middels varme.

    Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.  
    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke på middels varme i 8–10 minutter.
     Varm nanbrødene i ovnen i omtrent 3 minutter.
     Skyll og grovriv eplet, og vend sammen med yoghurten i en liten skål. Skyll og tørk korianderen. Topp retten med korianderen og cashewnøttene (se tips). Server epleyoghurten til retten.   
    Vel bekomme!