Vegetar
Indisk kikertgryte
med cashewnøtter og koriander, servert med nanbrød og epleyoghurt3.74 (68)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
Basmatiris
135 g
Indisk vegetargryte
600 g
Nanbrød
½–1 pakke
Grønt eple
1 stk
Yoghurt naturell
1 pakke
Koriander
1 bunt
Cashewnøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1057 kcal
- Fett:
- 37 g
- Karbohydrater:
- 149 g
- Protein:
- 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For å fremheve cashewnøttenes gode smaker kan du også riste dem i en tørr stekepanne på middels varme.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke på middels varme i 8–10 minutter.
Varm nanbrødene i ovnen i omtrent 3 minutter.
Skyll og grovriv eplet, og vend sammen med yoghurten i en liten skål. Skyll og tørk korianderen. Topp retten med korianderen og cashewnøttene (se tips). Server epleyoghurten til retten.
Vel bekomme!