Tortillapai med chili sin carne og frisk salat, servert med guacamole

Laget på 1-2-3

Vegetar

Tortillapai med chili sin carne

frisk salat, servert med guacamole
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Hvetetortillaer
    4 stk
    (Hvete, Gluten)
    Mais
    1 pakke
    Chili sin carne
    600 g
    Revet Grande Premium
    1 pakke
    (Melk, Laktose)
    Tomat
    1 stk
    Mamma Mia salatblanding
    75 g
    Sennepsvinaigrette
    ½ pakke
    (Sulfitt, Sennep)
    Guacamole
    100 g
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    759 kcal
    Fett:
    26 g
    Karbohydrater:
    101 g
    Protein:
    30 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Du kan også ha maisen i salaten, om du heller ønsker det.

    Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
    Legg tortillalefsene overlappende i en vid paiform eller ildfast form. Hell laken fra maisen.
    Fordel chili sin carnen i tortillaformen, og fordel maisen og den revne Grande Premium-ost over. Stek paien på nederste rille i ovnen i 10–15 minutter, eller til den er gjennomvarm. 
     Skyll og kutt tomatene i terninger. Ha salaten og tomatene i en bolle,  og vend inn sennepsvinaigretten.
     Server guacamolen til retten.   
    Vel bekomme!