Laget på 1-2-3
Vegetar
Tortillapai med chili sin carne
frisk salat, servert med guacamoleNy oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Hvete·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
Hvetetortillaer
4 stk
Mais
1 pakke
Chili sin carne
600 g
Revet Grande Premium
1 pakke
Tomat
1 stk
Mamma Mia salatblanding
75 g
Sennepsvinaigrette
½ pakke
Guacamole
100 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 759 kcal
- Fett:
- 26 g
- Karbohydrater:
- 101 g
- Protein:
- 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også ha maisen i salaten, om du heller ønsker det.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Legg tortillalefsene overlappende i en vid paiform eller ildfast form. Hell laken fra maisen.
Fordel chili sin carnen i tortillaformen, og fordel maisen og den revne Grande Premium-ost over. Stek paien på nederste rille i ovnen i 10–15 minutter, eller til den er gjennomvarm.
Skyll og kutt tomatene i terninger. Ha salaten og tomatene i en bolle, og vend inn sennepsvinaigretten.
Server guacamolen til retten.
Vel bekomme!