Panert torsk med kremet karridressing, agurksalat og kokte poteter
15-20

Panert torsk med kremet karridressing, agurksalat og kokte poteter

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • sukker
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Kokte poteter

småpoteter
Småpoteter
300 g

Panert torsk

panert torsk
Panert torsk (Fisk, Hvete)
360 g

Agurksalat

agurk
Agurk
½–1 stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
3 ss
Sukker
2 ss

Kremet karridressing

grønt eple
Grønt eple
1 stk
lettrømme
Lettrømme (Melk, Laktose)
75–150 g
remulade
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
karri
Karri
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 738 kcal
  • Fett 39 g
  • Karbohydrater 71 g
  • Protein 26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
  2. Kokte poteter: Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 min, eller til de er gjennomkokte. 
  3. Panert torsk: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 10–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
  4. Agurksalat: Skyll agurken og skrell løken. Kutt agurken og løken i tynne skiver, og ha det i en serveringsskål. Rør inn 3 ss eddik, 2 ss sukker og litt salt.
  5. Kremet karridressing: Skyll eller skrell eplet, og kutt det i små terninger. Rør sammen lettrømmen, remuladen og ønsket mengde av karrien i en skål, og vend inn eplebitene. Smak til med salt og pepper.
  6. Nyt måltidet!