20-30
Laktosefri
Glutenfri
Vegetar
Plantebaserte nuggets med grønnsakswok, søt chilisaus og fullkornsris
Ingredienser
2 pers
Allergener
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Fullkornsris
Fullkornsris
125 g
Plantebaserte nuggets
Plantebaserte nuggets
300 g
Grønnsakswok
Pak choy
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Sjalottløk
1 stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Grønnkål
50 g
Bønnespirer
1 pakke
Topping
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Søt chilisaus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 838 kcal
- Fett 31 g
- Karbohydrater 117 g
- Protein 24 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du litt ekstra krunsj? Topp gjerne grønnsakene med litt ristede cashewnøtter.
- Fullkornsris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Plantebaserte nuggets: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek nuggetsene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
- Grønnsakswok: Skyll og kutt pak choyen i tynne skiver. Skrell og kutt gulrøttene først i to på langs, og så i tynne skiver på skrå. Skrell og kutt sjalottløken i skiver.
- Grønnsakswok, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i oljen fra ingefærblandingen. Stek pak choyen, gulrøttene, løken og grønnkålen i 2–3 minutter. Rør inn resten av ingefærblandingen og bønnespirene, og stek videre i et par minutter. Smak til med litt salt og pepper.
- Topping: Skyll og grovhakk korianderen, og del limen i båter. Topp grønnsakswoken med korianderen rett før servering, og server limebåtene og chilisausen til.