Plantebaserte nuggets med grønnsakswok, søt chilisaus og fullkornsris
Laktosefri
Glutenfri
Vegetar

Plantebaserte nuggets med grønnsakswok, søt chilisaus og fullkornsris

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Fullkornsris
    125 g
    Plantebaserte nuggets
    300 g
    Pak choy
    1 stk
    Gulrøtter
    2 stk
    Sjalottløk
    1 stk
    Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
    ½–1 pakke
    Grønnkål
    50 g
    Bønnespirer
    1 pakke
    Koriander
    1 bunt
    Lime
    1 stk
    Søt chilisaus
    1 pakke
    Næringsberegning (per porsjon)
    Energi:
    838 kcal
    Fett:
    31 g
    Karbohydrater:
    117 g
    Protein:
    24 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ønsker du litt ekstra krunsj? Topp gjerne grønnsakene med litt ristede cashewnøtter.

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek nuggetsene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
     Skyll og kutt pak choyen i tynne skiver. Skrell og kutt gulrøttene først i to på langs, og så i tynne skiver på skrå. Skrell og kutt sjalottløken i skiver.
     Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i oljen fra ingefærblandingen. Stek pak choyen, gulrøttene, løken og grønnkålen i 2–3 minutter. Rør inn resten av ingefærblandingen og bønnespirene, og stek videre i et par minutter. Smak til med litt salt og pepper.
     Skyll og grovhakk korianderen, og del limen i båter. Topp grønnsakswoken med korianderen rett før servering, og server limebåtene og chilisausen til.
    Vel bekomme!