Jambalaya med quinoa, kapers, fetaost og koriander
20-30
Glutenfri
Vegetar

Jambalaya med quinoa, kapers, fetaost og koriander

Jambalaya er en risrett fra det kreolske kjøkkenet i Louisiana. I denne vegetarvarianten med svarte bønner og søtpotet er risen byttet ut med quinoa.
Ingredienser

Allergener

selleri, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, olje, salt, pepper

Jambalaya
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
gul løk
gul løk
1 stk
selleristang
selleristang (selleri)
1 stk
søtpoteter
søtpoteter
2 stk
svarte bønner
svarte bønner
1 pakke
basilikum og oregano
basilikum og oregano
1 pakke
chipotlemiks
chipotlemiks
1 pakke
hakkede tomater
hakkede tomater
1 boks
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
kapers
kapers
5 ts
ferdigkokt quinoa
ferdigkokt quinoa
400 g
vann
vann
5 dl
Basisvare
Servering
vårløk
vårløk
1 pakke
koriander
koriander
1 bunt
fetaost
fetaost (melk)
100 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
341 kCal
Fett 
10 g
Karbohydrater 
46 g
Protein 
16 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Tilsett litt tabasco og tamarisaus i jambalayaen for en mer autentisk smak.