Thaisalat med stekt hyseloin, jasminris og peanøtter
20-30
Laktosefri

Thaisalat med stekt hyseloin, jasminris og peanøtter

Ingredienser

Allergener

fisk, soya, hvete, peanøtter, sulfitt, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, pepper, olje

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Stekt hyse
hyseloin
hyseloin (fisk)
650 g
Thaisalat
rødløk
rødløk
1 stk
rød paprika
rød paprika
1 stk
grønn paprika
grønn paprika
1 stk
hjertesalat
hjertesalat
1 stk
koriander
koriander
1 bunt
lime
lime
1 stk
ponzusaus
ponzusaus (soya, hvete)
1 pakke
srirachasaus
srirachasaus
1 pakke
hakkede peanøtter
hakkede peanøtter (peanøtter)
1 pakke
Til servering
chilimajones
chilimajones (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
599 kCal
Fett 
22 g
Karbohydrater 
62 g
Protein 
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Stek fisken med hvitløk, ingefær og chili for ekstra god smak.