Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- peanøtter,
- soya
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Jasminris
Jasminris
125 g
Stekt hyse
Hyseloin (Fisk)
325 g
Thaisalat
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Koriander
½ bunt
Lime
1 stk
Ponzusaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Srirachasaus
1 pakke
Hakkede peanøtter (Peanøtter)
1 pakke
Til servering
Chilimajones (Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 687 kcal
- Fett 25 g
- Karbohydrater 72 g
- Protein 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek fisken med hvitløk, ingefær og chili for ekstra god smak.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Stekt hyse: Del fisken i mindre stykker, og krydre den med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i omtrent 3 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
- Thaisalat: Skrell og kutt rødløken i tynne strimler. Skyll og kutt paprikaen i tynne strimler. Skyll og kutt salaten i grove strimler. Skyll og grovhakk korianderen. Del limen i to.
- Thaisalat, fortsettelse: Ha ponzusausen over i en stor bolle. Press over saften fra limen, og smak til med srirachasausen. Bland korianderen, løken, paprikaen og salaten inn i dressingen. Dryss over peanøttene.
- Servering: Fordel salaten utover et fat, og topp med fisken. Server chilimajonesen til retten.