Scampi og pepperonipasta i tomatsaus med chiliolje og ruccola
20-30

Scampi og pepperonipasta i tomatsaus med chiliolje og ruccola

Ingredienser

Allergener

hvete, skalldyr

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olivenolje, vann, sukker, salt, pepper, olje

Chiliolje
chiliflak
chiliflak
1 pakke
olivenolje
olivenolje
2 ss
Basisvare
Pasta og grønne bønner
pasta
pasta (hvete)
380 g
grønne bønner
grønne bønner
150 g
Tomatsaus
rød paprika
rød paprika
1 stk
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
tomater
tomater
2 stk
hvitløksfedd
hvitløksfedd
2 stk
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
vann
vann
1 dl
Basisvare
sukker
sukker
½ ss
Basisvare
Scampi og pepperoni
sitron
sitron
1 stk
bladpersille
bladpersille
1 bunt
scampi naturell
scampi naturell (skalldyr)
150 g
pepperoni
pepperoni
100 g
Ruccolasalat
ruccola
ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
541 kCal
Fett 
14 g
Karbohydrater 
76 g
Protein 
28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: