20-30
Laktosefri
Glutenfri
Hoisinglasert laks med frisk mango, sprø brokkoli og svart ris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- fisk,
- soya
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Svart ris
Svart ris
125 g
Sprø brokkoli
Brokkoli
½–1 stk
Hoisinglasert laks
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
1 pakke
Lime
½ stk
Laksefilet (Fisk)
300 g
Frisk mango
Mango
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 711 kcal
- Fett 28 g
- Karbohydrater 75 g
- Protein 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skyll limen i kaldt vann, finriv skallet (kun det grønne) på et rivjern, og vend limeskallet inn i mangoen.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Svart ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Sprø brokkoli: Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Fordel brokkolien på et stekbrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolien ovnen i 15–20 minutter.
- Hoisinglasert laks: Ha hoisinsausen i en skål. Rør inn saften fra halve limen. Fordel laksen i en ildfast form, og ha over hoisinsausen. Stek laksen i ovnen, over eller under brokkolien, i omtrent 8 minutter. Den skal ha en litt mørkere kjerne.
- Frisk mango: Skrell og kutt mangoen i terninger. Skrell og finhakk ønsket mengde av løken. Bland sammen mangoen og løken i en skål, og vend inn saften fra resten av limen.
- Vel bekomme!