Hoisinglasert laks med frisk mango, sprø brokkoli og svart ris
20-30
Laktosefri
Glutenfri

Hoisinglasert laks med frisk mango, sprø brokkoli og svart ris

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • fisk,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Svart ris

svart ris
Svart ris
125 g

Sprø brokkoli

brokkoli
Brokkoli
½–1 stk

Hoisinglasert laks

hoisinsaus
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
1 pakke
lime
Lime
½ stk
laksefilet
Laksefilet (Fisk)
300 g

Frisk mango

mango
Mango
½–1 stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk
lime
Lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 711 kcal
  • Fett 28 g
  • Karbohydrater 75 g
  • Protein 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skyll limen i kaldt vann, finriv skallet (kun det grønne) på et rivjern, og vend limeskallet inn i mangoen.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Svart ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Sprø brokkoli: Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Fordel brokkolien på et stekbrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolien ovnen i 15–20 minutter.
  4. Hoisinglasert laks: Ha hoisinsausen i en skål. Rør inn saften fra halve limen. Fordel laksen i en ildfast form, og ha over hoisinsausen. Stek laksen i ovnen, over eller under brokkolien, i omtrent 8 minutter. Den skal ha en litt mørkere kjerne.
  5. Frisk mango: Skrell og kutt mangoen i terninger. Skrell og finhakk ønsket mengde av løken. Bland sammen mangoen og løken i en skål, og vend inn saften fra resten av limen.
  6. Vel bekomme!