Rask pasta bolognese med tomat- og ruccolasalat, pinjekjerner og Grana Padano
15-20
Laktosefri

Rask pasta bolognese med tomat- og ruccolasalat, pinjekjerner og Grana Padano

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • vann
  • salt
  • pepper

Linguine

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Bolognesesaus

bolognesesaus
Bolognesesaus (Selleri)
600 g
basilikum og oregano
Basilikum og oregano
1 pose
Vann
½ dl

Tomat- og ruccolasalat

ruccola
Ruccola
50 g
tomat
Tomat
1 stk
pinjekjerner
Pinjekjerner
1 pakke

Tilbehør

Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 736 kcal
  • Fett 20 g
  • Karbohydrater 100 g
  • Protein 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og rist pinjekjernene i et par minutter for ekstra god smak.

  1. Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  2. Bolognesesaus: Hell bolognesesausen og ½ dl vann over i en vid kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med basilikum- og oreganokrydderet, salt og pepper.
  3. Tomat- og ruccolasalat: Skyll og tørk ruccolaen. Kutt tomaten i terninger. Bland ruccolaen, tomatterningene og pinjekjernene i en salatbolle.
  4. Tilbehør: Riv over Grana Padano-osten, og topp med grovkvernet pepper.