Torskefilet med baslamicobakte rødbeter, blomkålpuré og smørsaus med gressløk
30-45

Torskefilet med baslamicobakte rødbeter, blomkålpuré og smørsaus med gressløk

Ingredienser

Allergener

fisk, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, bakepapir (kan sløyfes), pepper, salt

Kokte poteter
poteter
poteter
700 g
Torskefilet med baslamicobakte rødbeter
rødbeter
rødbeter
2 stk
balsamicovinaigrette
balsamicovinaigrette
1 pakke
torskefilet
torskefilet (fisk)
650 g
Blomkålpuré
blomkål
blomkål
1 stk
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Smørsaus med gressløk
smørsaus
smørsaus (fisk, melk)
1 pakke
gressløk
gressløk
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
528 kCal
Fett 
25 g
Karbohydrater 
40 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bruk gjerne plasthansker når du skreller rødbetene, da de slipper mye rød væske som farger hendene. Hvis du ikke har hansker, kan du skrelle rødbetene under rennende vann.