Timiankrydret okseculotte med hasselbackpoteter, smørglasert kål med appelsin og soppsaus
30-45

Timiankrydret okseculotte med hasselbackpoteter, smørglasert kål med appelsin og soppsaus

Sous vide okseculotte er oksekjøtt kokt i vakuum over flere timer. Resultatet er mørt og smakfullt kjøtt som kun trenger en rask oppvarming.
Ingredienser

Allergener

melk, soya, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, olje, salt, pepper

Hasselbackpoteter
hvitløksfedd
hvitløksfedd
½ stk
poteter
poteter
700 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Timiankrydret okseculotte
culotte sous vide
culotte sous vide
540 g
timian
timian
½ bunter
Smørglasert kål med appelsin
rødkål
rødkål
300 g
rosenkål
rosenkål
200 g
appelsin
appelsin
1 stk
hvitløksfedd
hvitløksfedd
½ stk
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Soppsaus
soppsaus
soppsaus (soya, hvete, melk)
1 pakke
Topping
timian
timian
½ bunter
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
423 kCal
Fett 
12 g
Karbohydrater 
41 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis du vil bruke mindre tid på matlagingen, kan du kutte potetene i skiver før du steker dem i ovnen.