Norsk villhjorteskavsgryte med smak av steinsopp, servert med rørte tyttebær og persillepoteterVillhjort
20-30

Norsk villhjorteskavsgryte med smak av steinsopp, servert med rørte tyttebær og persillepoteter

Ingredienser

Allergener

melk, hvete, soya, rug

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, hvetemel, vann, soyasaus, olje, salt, pepper

Persillepoteter
poteter
poteter
700 g
bladpersille
bladpersille
½ bunter
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Norsk villhjorteskavsgryte med smak av steinsopp
gul løk
gul løk
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
sjampinjong
sjampinjong
200 g
baconterninger
baconterninger
150 g
villhjortskav
villhjortskav
500 g
oksebuljong
oksebuljong
1 pakke
steinsoppulver
steinsoppulver
1 pakke
lett crème fraîche
lett crème fraîche (melk)
300 g
hvetemel
hvetemel (hvete)
1 ss
Basisvare
vann
vann
3 dl
Basisvare
soyasaus
soyasaus (soya)
2 ss
Basisvare
Servering
rørte tyttebær
rørte tyttebær
2 pakker
flatbrød
flatbrød (hvete, rug, melk)
3 pakker
bladpersille
bladpersille
½ bunter
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
640 kCal
Fett 
23 g
Karbohydrater 
64 g
Protein 
45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: La gjerne et par, tre skiver med brunost smelte inn i sausen for ekstra god smak.