Gyoza med salsicciadeig, ingefær og vårløk, servert med jasminris, rettichsalat og hoisinsaus
35-45

Gyoza med salsicciadeig, ingefær og vårløk, servert med jasminris, rettichsalat og hoisinsaus

Gyoza er japanske dumplings, som både stekes og dampes. Dypp dem i hoisin- og sweet chili-saus.
Ingredienser

Allergener

soya, hvete, sesamfrø

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, olje

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Gyoza
ingefær
ingefær
1 bit
vårløk
vårløk
1 pakke
salsicciadeig
salsicciadeig
450 g
gyozapapir
gyozapapir (soya, hvete)
1 pakke
vann
vann
5 ss
Basisvare
Rettichsalat
hjertesalat
hjertesalat
1 stk
rettich
rettich
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
koriander
koriander
1 bunt
Tilbehør
lime
lime
1 stk
hoisinsaus
hoisinsaus (soya, sesamfrø)
1 pakke
sweet chili-saus
sweet chili-saus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
721 kCal
Fett 
18 g
Karbohydrater 
104 g
Protein 
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Kok risen med litt karri eller gurkemeie. Da får risen en fin gulfarge som gir retten et ekstra innbydende utseende.