Skivet kyllingfilet og pasta farfalle i kremet paprikapesto, toppet med tomat
20-30

Skivet kyllingfilet og pasta farfalle i kremet paprikapesto, toppet med tomat

Ingredienser

Allergener

hvete, mandler, cashewnøtter, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper, olivenolje

Pasta farfalle
pasta
pasta (hvete)
380 g
Kyllingfilet, grønnsaker og paprikapesto
rød paprika
rød paprika
1 stk
cherrytomater
cherrytomater
250 g
rødløk
rødløk
1 stk
skivet kyllingfilet
skivet kyllingfilet
400 g
paprikapesto
paprikapesto (mandler, cashewnøtter, melk)
1 glass
crème fraîche
crème fraîche (melk)
150 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
642 kCal
Fett 
19 g
Karbohydrater 
75 g
Protein 
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ønsker du mer smak på tomatene, kan de bakes i stekeovnen på 200 grader varmluft i omtrent 20 minutter med litt balsamicosirup.