Skivet kyllingfilet og pasta farfalle i kremet paprikapesto, toppet med tomat
20-30

Skivet kyllingfilet og pasta farfalle i kremet paprikapesto, toppet med tomat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • mandler,
  • cashewnøtter,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • olivenolje

Pasta farfalle

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Kyllingfilet, grønnsaker og paprikapesto

rød paprika
Rød paprika
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
rødløk
Rødløk
1 stk
skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
300 g
paprikapesto
Paprikapesto (Mandler, Cashewnøtter, Melk)
1 glass
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 907 kcal
  • Fett 36 g
  • Karbohydrater 86 g
  • Protein 59 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du mer smak på tomatene, kan de bakes i stekeovnen på 200 grader varmluft i omtrent 20 minutter med litt balsamicosirup.

  1. Pasta farfalle: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  2. Kyllingfilet, grønnsaker og paprikapesto: Kutt paprikaen og tomaten i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 4 minutter, til den er gjennomstekt, og krydre med salt og pepper. Legg kyllingen på en tallerken, og stek løken og paprikaen i omtrent 2 minutter, til løken er gyllen. Bland inn pestoen og crème fraîchen.
  3. Kyllingfilet, grønnsaker og paprikapesto, fortsettelse: Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og bland inn kyllingen, paprikapestosausen og tomatterningene. Topp gjerne med litt grovkvernet pepper og olivenolje.