Ingefærbakt seifilet med gulrøtter og spinat, potetpuré og teriyakismør
20-30

Ingefærbakt seifilet med gulrøtter og spinat, potetpuré og teriyakismør

Ingredienser

Allergener

melk, fisk, soya, sesamfrø, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

melk, smør, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes), olje

Potetpuré
poteter
poteter
700 g
melk
melk (melk)
2 dl
Basisvare
Gulrøtter og spinat
gulrøtter
gulrøtter
400 g
spinat
spinat
50 g
Ingefærbakt seifilet
seifilet
seifilet (fisk)
650 g
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Teriyakismør
teriyakisaus
teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete)
100 g
lime
lime
1 stk
smør
smør (melk)
3 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
441 kCal
Fett 
15 g
Karbohydrater 
44 g
Protein 
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis du vil, kan du koke potetene møre, og vende dem i teriyakismøret for ekstra god smak.