15-20
Knokekjøtt av storfe i soppsaus med sellerirot, småpoteter og flatbrød
Langtidskokt knokekjøtt av storfe er skikkelig kosemat. Her er knokekjøttet kokt på forhånd, slik at du får et ordentlig godt måltid på kort tid.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk,
- soya,
- selleri
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Kokte småpoteter
Småpoteter
300 g
Grønnsaker til knokekjøtt
Sjalottløk
1 stk
Aromasopp
100 g
Gulrøtter
2 stk
Sellerirot (Selleri)
300 g
Knokekjøtt av storfe i soppsaus
Storfeknoke sous vide
325 g
Soppsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Tilbehør
Flatbrød (Hvete, Rug, Melk, Laktose)
2 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 520 kcal
- Fett 19 g
- Karbohydrater 50 g
- Protein 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne retten med litt friske urter, som gressløk eller persille.
- Kokte småpoteter: Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
- Grønnsaker til knokekjøtt: Skrell og kutt sjalottløken i båter. Børst soppen fri for jord, og kutt den i fire. Skrell og kutt gulrøttene og selleriroten i terninger på 1x1 cm.
- Knokekjøtt av storfe i soppsaus: Varm opp en tykkbunnet kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene fra punkt 2 i 3–4 minutter, eller til løken er blank. Ha i kjøttet, kraften fra pakken og soppsausen. Kok opp, og la det hele småkoke på lav varme i 5–7 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.
- Tilbehør: Server flatbrødene til retten.