Knokekjøtt av storfe i soppsaus med sellerirot, småpoteter og flatbrød
15-20

Knokekjøtt av storfe i soppsaus med sellerirot, småpoteter og flatbrød

Langtidskokt knokekjøtt av storfe er skikkelig kosemat. Her er knokekjøttet kokt på forhånd, slik at du får et ordentlig godt måltid på kort tid.
Ingredienser

Allergener

selleri, soya, hvete, melk, rug

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper

Kokte småpoteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Grønnsaker til knokekjøtt
gul løk
gul løk
1 stk
aromasopp
aromasopp
100 g
gulrøtter
gulrøtter
400 g
sellerirot
sellerirot (selleri)
300 g
Knokekjøtt av storfe i soppsaus
storfeknoke sous vide
storfeknoke sous vide
650 g
soppsaus
soppsaus (soya, hvete, melk)
2 pakker
Tilbehør
flatbrød
flatbrød (hvete, rug, melk)
3 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
501 kCal
Fett 
18 g
Karbohydrater 
48 g
Protein 
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Topp gjerne retten med litt friske urter, som gressløk eller persille.