Jordskokksuppe med reddiker, grønnkål, hvite bønner og eple
15-20
Vegetar

Jordskokksuppe med reddiker, grønnkål, hvite bønner og eple

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • bygg,
  • havre,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Jordskokksuppe

jordskokksuppe
Jordskokksuppe (Melk, Laktose)
1 pakke

Stekte grønnsaker

hvite bønner
Hvite bønner
1 pakke
reddiker
Reddiker
1 pakke
norsk eple
Norsk eple
1 stk
grønnkål
Grønnkål
100 g

Bagetter

grove bagetter
Grove bagetter (Bygg, Havre, Hvete, Rug)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 858 kcal
  • Fett 38 g
  • Karbohydrater 104 g
  • Protein 25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek litt hvitløk med grønnsakene for ekstra god smak.

  1. Varm opp stekovnen til 210 grader varmluft. 
  2. Jordskokksuppe: Varm opp suppen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
  3. Stekte grønnsakerSil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Skyll reddikene og eplet i kaldt vann, og kutt reddikene i båter og eplet i små terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek bønnene, reddikene og grønnkålen i 4–5 minutter, eller til reddikene er møre og bønnene har fått litt farge. Krydre med litt salt og pepper. Vend eplebitene inn i de ferdigstekte grønnsakene rett før servering. 
  4. Bagetter: Tilbered bagettene som anvist på pakken. 
  5. Servering: Topp jordskokksuppen med de stekte grønnsakene, og server med bagettene.