Hvetetortillaer med vegetarnuggets, reddiksalat med frisk lime og curry- og mangodressing
15-20
Laktosefri
Vegetar

Hvetetortillaer med vegetarnuggets, reddiksalat med frisk lime og curry- og mangodressing

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep,
  • hvete

Basisvarer

  • olivenolje
  • olje
  • salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie

Reddiksalat

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
reddiker
Reddiker
½–1 pakke
agurk
Agurk
½–1 stk
vårløk
Vårløk
½ pakke
lime
Lime
½ stk

Vegetarnuggets

plantebaserte nuggets
Plantebaserte nuggets
300 g

Hvetetortillaer

hvetetortillaer
Hvetetortillaer (Hvete)
4 stk

Tilbehør

lime
Lime
½ stk
curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 960 kcal
  • Fett 46 g
  • Karbohydrater 110 g
  • Protein 27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne inn litt koriander i salaten for ekstra god smak.

  1. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
  2. Reddiksalat: Skyll hjertesalaten, og del salatbladene i grove biter. Skyll og del reddikene, agurken og vårløken i skiver. Bland grønnsakene og salaten i en skål, og smak til med litt saft fra halve limen, olivenolje, salt og pepper.
  3. Vegetarnuggets: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek vegetarnuggetsene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
  4. Hvetetortillaer: Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
  5. Tilbehør: Del resten av limen i båter, og server limebåtene og curry- og mangodressingen til retten.