15-20
Knokekjøtt av storfe i soppsaus med sellerirot og småpoteter
Langtidskokt knokekjøtt av storfe er skikkelig kosemat. Her er knokekjøttet kokt på forhånd, slik at du får et ordentlig godt måltid på kort tid.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk,
- soya,
- selleri
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Kokte småpoteter
Småpoteter
300 g
Grønnsaker til knokekjøtt
Sjalottløk
1 stk
Aromasopp
100 g
Gulrøtter
2 stk
Sellerirot (Selleri)
300 g
Knokekjøtt av storfe i soppsaus
Storfeknoke sous vide
300 g
Soppsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 423 kcal
- Fett 11 g
- Karbohydrater 41 g
- Protein 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne retten med litt friske urter, som gressløk eller persille.
- Kokte småpoteter: Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
- Grønnsaker til knokekjøtt: Skrell og kutt sjalottløken i båter. Børst soppen fri for jord, og kutt den i fire. Skrell og kutt gulrøttene og selleriroten i terninger på 1x1 cm.
- Knokekjøtt av storfe i soppsaus: Varm opp en tykkbunnet kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene fra punkt 2 i 3–4 minutter, eller til løken er blank. Ha i kjøttet, kraften fra pakken og soppsausen. Kok opp, og la det hele småkoke på lav varme i 5–7 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.