Knokekjøtt av storfe i soppsaus
med sellerirot og småpoteterNy oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Langtidskokt knokekjøtt av storfe er skikkelig kosemat. Her er knokekjøttet kokt på forhånd, slik at du får et ordentlig godt måltid på kort tid.
Langtidskokt knokekjøtt av storfe er skikkelig kosemat. Her er knokekjøttet kokt på forhånd, slik at du får et ordentlig godt måltid på kort tid.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Soya·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Småpoteter
300 g
Sjalottløk
1 stk
Aromasopp
100 g
Gulrøtter
2 stk
Sellerirot
300 g
Storfeknoke sous vide
300 g
Soppsaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 423 kcal
- Fett:
- 11 g
- Karbohydrater:
- 41 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne retten med litt friske urter, som gressløk eller persille.
Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell og kutt sjalottløken i båter. Børst soppen fri for jord, og kutt den i fire. Skrell og kutt gulrøttene og selleriroten i terninger på 1x1 cm.
Varm opp en tykkbunnet kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene fra punkt 2 i 3–4 minutter, eller til løken er blank. Ha i kjøttet, kraften fra pakken og soppsausen. Kok opp, og la det hele småkoke på lav varme i 5–7 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!