Knokekjøtt av storfe i soppsaus med sellerirot og småpoteter

Knokekjøtt av storfe i soppsaus

med sellerirot og småpoteter
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Langtidskokt knokekjøtt av storfe er skikkelig kosemat. Her er knokekjøttet kokt på forhånd, slik at du får et ordentlig godt måltid på kort tid.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Småpoteter
300 g
Sjalottløk
1 stk
Aromasopp
100 g
Gulrøtter
2 stk
Sellerirot
300 g
(Selleri)
Storfeknoke sous vide
300 g
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
423 kcal
Fett:
11 g
Karbohydrater:
41 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne retten med litt friske urter, som gressløk eller persille.

Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
Skrell og kutt sjalottløken i båter. Børst soppen fri for jord, og kutt den i fire. Skrell og kutt gulrøttene og selleriroten i terninger på 1x1 cm.
 Varm opp en tykkbunnet kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene fra punkt 2 i 3–4 minutter, eller til løken er blank. Ha i kjøttet, kraften fra pakken og soppsausen. Kok opp, og la det hele småkoke på lav varme i 5–7 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.  
Vel bekomme!