Grove karbonader i brun saus med kokte poteter, ertestuing og rørte tyttebær

Grove karbonader i brun saus med kokte poteter, ertestuing og rørte tyttebær

4.24 (893)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Småpoteter
300 g
Ertestuing
350 g
(Melk, Laktose)
Grove karbonader m/løk
450 g
(Melk, Laktose)
Brun saus
200 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Rørte tyttebær
2 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
1015 kcal
Fett:
51 g
Karbohydrater:
96 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok posen med ertestuingen i vannet med potetene.

 Kok potetene i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Ha posen med ertestuingen i en kjele med vann, og kok den i omtrent 10 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Tilsett den brune sausen, og gi det hele et oppkok. Server tyttebærene til retten. 
Vel bekomme!