15-20
Laktosefri
Taco med pulled teriyaki pork, maistortillaer og syrlig coleslaw, servert med chilimajones
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- sukker
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Pulled teriyaki pork og maistortillaer
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Maistortillaer
1 pakke
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
½–1 pakke
Syrlig coleslaw
Rødløk
½ stk
Gulrot
1 stk
Lime
½–1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Grønnkål
50 g
Sukker
½ ts
Tilbehør
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 674 kcal
- Fett 30 g
- Karbohydrater 67 g
- Protein 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 220 g varmluft.
- Pulled teriyaki pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 10 minutter.
- Syrlig coleslaw: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Del limen i to, press saften fra den i en serveringsskål, og ha i ½ ts sukker. Vend inn løken, gulroten, rødkålen og grønnkålen, og la det hele trekke i dressingen til resten av retten er ferdig.
- Pulled teriyaki pork og maistortillaer: Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie. Ta kjøttet ut av ovnen når det har gått 10 minutter, riv det fra hverandre med to gafler, og vend inn teriyakisausen. Ha kjøttet tilbake i ovnen, uten aluminiumsfolien, og stek det videre i omtrent 5 minutter sammen med maistortillaene.
- Tilbehør: Server chilimajonesen til retten.
- Vel bekomme!